I Kuld

I-Kuld


Licarini´s I kuld er født den 23-06-2013

Forældrene er Nuance´s Zaga & Licarini´s Eddie Murphy.Navn

Farve/Køn

Ledig / solgt

Licarini´s Izabell

Blåmasket Pige

Solgt

Licarini´s Ibber

Blåmasket Dreng

Solgt

Licarini´s Ingolf

Brunmasket Dreng

Solgt

Licarini´s Ivan

Brunmasket Dreng

Solgt

Ingolf i bor i Hvalsø på Sjælland hos en skøn familie sammen med Emil (Free Style fra vores F-Kuld) og sammen med Wilma. Han hedder nu Elliot.Se ham i nyt hjem her.Izabell bor sammen med en Main coon i Horsens


Se hende i nyt hjem her.

I kuldet er nu alle flyttet i deres nye hjem. Vi ønsker alle ejere held og lykke med de små guldklumper !!


Vi har alligevel besluttes os for at sælge Izabell.

Hun er en af de killinger som er krybet helt ind under huden på os og derfor var beslutningen ekstra svær at træffe. Hun er en meget smuk blå masket pige som er utrolig kærlig og kælen. Hun spinder højlydt hver gang man kæler med hende og elsker at putte i sengen om aftenen og ligger der også om morgenen når man vågner.  Hun ligner sin mor rigtig meget, da hun var i den alder, så hun skal nok blive endnu mere smuk !!

Hun er chippet, neutraliseret og vaccineret 2 gange.


Ibber og Izabell 13 uger

  Izabell har ændret sig rigtig meget den sidste uge, hun er blevet meget bedre til at ville værre hos os når vi løfte hende op og spinder så højt så vi er nødt til at skrue op for tvét ;-)

Hun er den 11-09 blevet chippet og fået 1 vacc. Den 17-09 blev hun neutaliseret og er klar til at flytte omkring den 24, så vi er sikre på arene er helet fint. Det hele gik rigtig fint og hun var hurtigt over narkosen

Ibber er en skøn dreng som sagtens kan lege med sig selv. Han elsker vores lille hund og putter meget gerne sammen med den. Ibber spinder lige så snart man tager ham op og er en stor kælen dreng. Ibber er vacc og chippet den 11-9 og er blevet kastereret den 17-9. Han er klar til nyt hjem nu !!

Izabell er den eneste prinsesse i kuldet . Hun er en dejlig, men bestemt pige.

Om morgenen, er hun sikker på at vi står op for at skal nusse hende Hun skal helst hænge på os og meget gerne kæles med,  hvor hun spinder højlydt. Hun kommer gerne flere gange dagligt og hopper op på skødet og lægger sig til at sove ¨, men gider dog ikke holdes ret lang tid af gangen , hvis man selv tager hende op. ( dette arbejder vi på ;-))Izabell søger en kærlig famile , gerne sammen med sin bror, dette er dog ikke et krav.

 
Ibber er en dejlig stor og robust dreng.

Han elsker at putte sammen med os og er stort set altid i nærheden hvor vi er.  Han er en meget kvik dreng, som var først til at spise foder, gå i kattebakken og hoppe over killingegården. Samtidig er han så blid og bare så skøn.  Han søger et kærligt hjem evt. hvor der er hund da han er meget glad for vores hunde..

Ingolf og Ivan minder rigtig meget om hinanden. De elsker begge at kæle med os i ansigtet og spinder højydt hver gang mean tager dem op. De ligger også gerne i skødet af os.

Skønne drenge begge to. <3

Killingerne er nu 10 uger.  De er så kælne og meget sociale. Kommer og putter ved os når vi sidder i sofaen  og skriger  hjerteskærende når de vil op og kæle..


Vores skønne killingekøber fra B & F kuld har endnu engang været forbi med sit kamera udstyr. Som altid fik hun taget nogle super dejlige billeder som i også får fornøjelsen af at kunne se nogle af her. Tusind tak Camilla  <3

Killingerne er nu 6 uger. Der er fuld fart på dem og de har nu fået adgang i hele huset når vi er hjemme.

5 uger og SÅ søde !! De fik allerede som 3 ugers tilbudt vådkost med kmr i og tørkost. De spiser lystigt af det hele.

Ingolf  3-4 uger. Han har det skønneste temperament. Så kælen og en dejlig spindemaskine 

Ibber er en dejlig blå masket dreng og også den største af dem alle. Han elsker at ligge i skødet af os  !!

Ivan er en utrolig dejlig dreng. Stille og rolig dreng som elsker at ligge og lege med sine egne tæer ;-).

Izabell er nu 3 uger en rigtig lille prinsesse.

Det er som om hun ved at hun er den eneste pige i kuldet, for hun kan skrige noget så hjertesskærende og straks er Zaga der for at "trøste" hende..


Søde Izabell

  De to brune drenge Ingolf

& Ivan


Store Ibber


Killingerne er nu 9 dage.

De tager super godt på og Zaga passer dem til ug. De er så småt ved at få øjne !!Moderkærlighed.

Ja.. billedet

siger vel alt !! <3