Om os

Vi er en familie på 2.

Vi bor i en lille by uden for kolding, i et hus med have. Vi er alle en del af opdrættet/udstillingerne. Vi er medlem af Jyrak og Klubben for den Hellige Birma.

. Vi er en meget dyreglad familie og især kattene har erobret vores hjerter. Vi har haft katte siden 1991 og startede for flere år siden, at have killinger på vores langhårskatte "huskatte". De fik nogle dejlige kuld og vi har stadig kontakt til flere af dem.

 

Det at opdrætte katte, blev mere og mere spændene, så vi besluttede os for, at neutralisere vores blandingskatte, for at blive seriøs opdrætter i 2008. Vi ledte længe på nettet og faldt for Birmanes smukke blå øjne og deres unikke sind. Der gik ikke lang tid, før vi havde vores to første birmaer, Sally og Audi, de fik et kuld killinger sammen, desværre var Audi ikke så produktionsdygtig, så han blev kastereret. Sally har efterfølgende fået 2 kuld mere og er nu også gået på pension. Der er efterhånden kommet lidt flere birmaer til.

Man kan bare ikke få nok, af de skønne katte. <3

Vi har to kattegårde, hvor kattene de sidste mange år er blevet lukket ud i nogle timer om dagen, men har i 2012 fået indhegnet haven, så kattene frit kan løbe derude ( tak til familie og venner for hjælp til dette).


Vi vil engang imellem, være at finde på udstillinger.